22.01.2009 г., 10:03 ч.

Не 

  Поезия » Друга
455 0 3

Не…не искам повече…
Не, благодаря, не искам повече тъга!
Не…не искам още…
Не искам още самота!

Ще спра тук…
На този камък аз ще седна и ще си почина.
Ще спра да се лутам по пътя студен
и ще погледна към новия ден.


И всякакви надежди там ще убия…
И мечтите дори ще изтрия…
Нека тишината ме направи силна,
а мракът нека донесе ми маска, за да скрия с нея тъжното лице…

Не…не искам повече…
Не, благодаря, не искам повече тъга!

© Еклектика Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??