11.04.2008 г., 8:24 ч.

Не 

  Поезия » Друга
466 0 1

Кръжа в заблуда...

Ураган ме носи като че ли...

Бях ли днес тук

или в сън сенки сме били?

 

 

Озъртам се на място,

и главата ми вече се върти.

Омаяна вървя напред...

и като стигна пак ще ме боли.

 

 

Бързо, бързо...

в ритъма на лудешки пот и стъпки.

Докато се изкача,

 дали ще секнат ледените тръпки?

 

 

© Елеле Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано да секнат, мила и да свърши твоя кошмар/"или в сън сенки сме били"/. Поздрави от мен!
Предложения
: ??:??