21.10.2009 г., 13:04 ч.

Не аз.... 

  Поезия » Любовна
695 0 4

Не те търся аз -

търсят те ръцете ми....

Не те моля аз -

молят те очите ми...

Не те викам аз -

викат те устните ми...

Не те искам аз -

иска те сърцето ми...

Не аз съм тук -

тук е споменът...

© Ганка Гончарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??