Oct 21, 2009, 1:04 PM

Не аз.... 

  Poetry » Love
694 0 4

Не те търся аз -

търсят те ръцете ми....

Не те моля аз -

молят те очите ми...

Не те викам аз -

викат те устните ми...

Не те искам аз -

иска те сърцето ми...

Не аз съм тук -

тук е споменът...

© Ганка Гончарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??