30.01.2008 г., 21:04 ч.

Не бих... 

  Поезия
495 0 6
Не бих те изоставил никога.
Не, за нищо на света!
Ти си полъхът на пролетта.
В теб е коренът на обичта.

Всеки ден е райски плод,
докоснат от страстта ти.
Ти си цветът на моя живот.
Щастлив съм с радостта ти.

Ще те пазя в сърцето си
като вълшебни думи добри.
Ще сънувам вечно ръцете ти,
а сутрин ще целувам твоите очи.

Не бих те забравил никога!
Та нали ще угасне деня.
Не бих си тръгнал от теб,
любовта ти е моята съдба.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??