22.09.2010 г., 22:42 ч.

Не бих могла 

  Поезия » Любовна
897 0 2

Не бих могла да забравя

хубавите кафяви очи.

Нито край да поставя

на любовта, изградена от мечти.

 

Не бих могла

спомена да изтрия,

че макар да бях сама -

чувствата изписвах на хартия.

 

Радостта ми в очите

как в сълзи да удавя?

В миналото да оставя мечтите -

не бих могла да го направя.

 

Не бих могла,

колкото и да боли.

Не бих забравила любовта -

донесла ми повече сълзи.

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Преоткривам се някак в твоето произведение! Много е ритмично, ако ме разбираш но не заради римуването...
  • господи .. невроятна си ... Определено мога да открия себе си в творбата ти .
Предложения
: ??:??