10.10.2021 г., 1:13 ч.  

Не бих оставил любовта сама... 

  Поезия » Любовна
785 2 2

Не бих оставил любовта сама...

Макар и тялом аз да съм в тъма

в душата моя все ще свети тя.

 

Знам, бъдещето си ще посветя

на най- жадуваната си мечта.

Не бих оставил любовта сама...

 

Под небосвода и на таз земя

към нея непрестанно се стремя.

В душата моя все ще свети тя.

 

Да чувствам влюбената красота

надежда е и вяра сред студа.

Не бих оставил любовта сама...

 

Пред трудностите дух не ще сломя,

сърцето с обич ще уголемя.

В душата моя все ще свети тя.

 

И нека да гори, гори гръдта,

и в своята тъга сега пламтя.

Не бих оставил любовта сама...

В душата моя все ще свети тя.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??