2.10.2019 г., 7:48 ч.

Не бих забравила... 

  Поезия » Любовна
826 3 9

Не бих забравила деня на първата ни среща!

Най-истинското щастие събрало две сърца.

С очи преливащи от нежност ме погледна.

Засрамена потънах в чистата им топлина.

 

Червено цвете расло с обич в лунапарка,

откъсна ми във знак на искрена любов.

Усмихнах ти се плахо под залезната арка,

усетила в прегръдките ти целия живот.

 

Качихме се на колелото звездно,

влюбени със захарен памук в ръце.

Красива гледка в синьо було блесна.

Целуна ме! Докосна моето сърце!

 

Когато пръстите ми с твоите се сляха,

звездите ни запяха с магнетичен глас.

Пулсиращи луни една съдба огряха -

Вселенската душа на пламнала любов!

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??