23.02.2010 г., 20:51 ч.

Не бленувай! 

  Поезия » Любовна
546 0 9

 

НЕ БЛЕНУВАЙ!



Пролетта е накичила пак

по косите ти цвят ароматен,

а разцъфнали рози и мак

те целуват със дъх благодатен!


От очите ти греят звезди,

от усмивката птиците пеят.

Запламтели от огън, гърди

за любов всеотдайна копнеят.


Ведроликата пролет цъфти

и повдига за полет крилата.

Не бленувай, момиче, лети!

Любовта възвисява душата!


Пролетта е дошла! Пролетта -

всемогъщият зов на земята.

Любовта е дошла! Любовта -

най-вълшебният зов на сърцата!

 

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??