3.06.2010 г., 23:57 ч.

НЕ бъди като него 

  Поезия » Любовна
802 0 1

Не искам да зная за всички предишни.

Дали са безброй, или една...

Недей да разказваш!

За мен е излишно

да слушам с коя бил си, кога.                               

Не искам да решиш косите.

Ръцете ти гребен не са!

В мойто (далечното) минало

друг милваше ме така.

И името ти не искам да помня,

ти просто си страстна целувка.

Едно нежно, но кратко докосване,

горещ по кожата дъх си.

Не искам от тебе да бъдеш,

каквото той опита да е.

Не говори, настани се до мене,

мълчанието най-ценно ми е!

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??