4.03.2017 г., 9:32 ч.

Не давам те любов 

  Поезия » Любовна
531 2 0

Не давам те, любов неповторима,

нито за злато, нито за пари!

И купове със бисери да има,

или безценни камъни дори!

 

Не давам те! Защото ти си тази

която ме дарява с радостта!

Сърцето ми научи да се пази

от хорска завист и от суета!

 

Не давам те за всичките любови

на този свят, на цялата земя!

Не давам те, любов, за други нови,

защото ти за мене си една!

 

Не давам те, любов неповторима –

очаквана, жадувана със страст!

Така желана нека да те има

всеки ден, във всеки миг и час!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??