Отиде си, а толкоз те обичах,
изгубих те, но имам ли вина?
До вчера виждах в теб едно момиче,
а днес видях във теб една жена.
И плача нощем, и боли ме силно,
аз търся те, но сляп съм от сълзи,
но никоя сълза не ще е билка,
докато в нея не се отразиш.
© Димитър Димчев Всички права запазени