Jan 20, 2011, 8:23 PM  

Не е билка* 

  Poetry » Love
1149 0 2

Отиде си, а толкоз те обичах,

изгубих те, но имам ли вина?

До вчера виждах в теб едно момиче,

а днес видях във теб една жена.

 

И плача нощем, и боли ме силно,

аз търся те, но сляп съм от сълзи,

но никоя сълза не ще е билка,

докато в нея не се отразиш.

 

 

 

© Димитър Димчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??