7.03.2008 г., 21:13 ч.

Не е болка (безразличие) 

  Поезия » Любовна
932 0 2

Зацвърчаха обидите гневно
като отекващи удари в душата ми.
Безкрила е любовта ми,
скъсана струна,
едва закрепена.
Да прерасне в омраза!
И гние надеждата,
смачкан лист, пустота.
Очите ми - бездънна яма зелена,
от болка не плача сега.
В прегръдките на самотата
озовах се една...
Гневно обръщам глава,
в нищото болка не виждам.
Не чувствам!

Не дишам!

 

Не мед,

огньове поглъщах,
доволна, до тебе стоях.
Поглеждам те пак,
за последно 
да видя измамно-нищожния лъч
в твойте очи.
Ти кой си?
Съжалявам, не помня!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав имаш талант ,живота е пред теб ,успех!!!
    Честит празник ,бъди щастлива!!!
  • Много хубав стих...Как още никой не го е забелязал...Поздрав!!!
Предложения
: ??:??