19.12.2019 г., 12:21 ч.

Не е достатъчно 

  Поезия » Любовна, Друга
403 1 0

Не е достатъчно, обичам те Боже,

не е достатъчно с теб, ще вървя,

не е достатъчно, прости ми Боже

и само така, чрез теб ще се спася...

 

Трябва ти истинско покаяние,

трябва да търсиш Бог от сърце,

дори ти трябва от словото знание, 

да го викаш в молитва, да издигаш ръце...

 

Исус за Господ трябва да признаеш, 

побързай ти, вземи решение

да се кръстиш и покаеш

и Бог да ти даде спасение...

 

Не е достатъчно само да искаш,

без да се молиш и без да четеш,

трябва от сърце, прошка да поискаш, 

и за светски живот, за грехът да умреш..
 

Няма време, спри да се мотаеш,

от Бог поискай ти прощение,

истински и от сърце да се покаеш

и Бог Исус, ще ти даде спасение!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??