23.08.2017 г., 10:18 ч.

Не е дума 

  Поезия » Друга
319 1 0

Разбрах, че не е тя избор,
че не е магия и извор
на мистерии чудни,
а просто инстинкт е.

 

Че никой и никога
гола не я е съзирал,
че всеки облича я
в було без плат да избира.

 

Че пазят я скрита,
защото не е 
каквато изглежда,
че всеки копнее за нея,
в очите й без да поглежда.

 

Затова я измислих наново,
затова я написах такава,
че сама да потърси одежда
в мисълта ми, не в моето тяло.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??