6.05.2020 г., 12:19 ч.

Не е напразно! 

  Поезия » Философска
802 1 3

Когато вървиш, 
а краката ти

от огъня изгарят...
Не спирай!
Дори и на цяло да изгориш,
Ти, пръскай добрите семена,
които родила е твоята душа!
Дори и семенце едно
да намери плодородна почва,
в която да покълне,
напразно не е било!
Напразно не е било,
Ти, знай!
Напразно не е било
по пътя си да изгориш!

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??