13.05.2008 г., 9:42 ч.

Не е нужно 

  Поезия
569 0 11
Не е нужно вече да ме водиш,
имам сили сам да продължа.
Нямам нужда аз под небосвода
твоите ръце да ме държат.
Не е нужно вече да ме питаш
колко ме боли от теб.
Да, боли ме, и ще викам,
но някъде далеч, далеч.
Не е нужно. Няма да загина,
ако сам остана тази нощ.
Дори да липсваш - ще ми мине -
пък може да е за добро.
Не се измъчвай - тъй е във живота -
единият остава наранен -
да живеем с теб по ноти,
невъзможно бе дори за ден.
Не, не смятай, че си длъжна
да кръжиш край мене като птиче.
Не ме запомняй. Не е нужно.
Нямам сили да обичам.

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??