7.03.2021 г., 8:19 ч.

Не е време да се разделим 

  Поезия » Любовна
239 0 5

Тишина е... Двамата мълчим.

Между нас стена ли днес " градим " ?

Посивя небето, не мечтае.

Няма нежност. Самотата вае

призраци от лед, с лик нетърпим.

 

Мракът със охота, всесломим,

бавно завладява... и тъжим.

Словото в душите ни ридае.

Страда любовта, че тишина е.

 

Можем ли сега да си простим?

Всеки поотделно тихо трае.

Гордост някаква ли си играе

с чувствта? Духът ни е раним.

Не е време да се разделим.

Докога така?... Пак тишина е.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??