30.11.2010 г., 23:01 ч.

Не и на теб!!! 

  Поезия » Друга
513 1 0

Не ревнувай ти сега, защото сам си го избра,

не тъгувай и не се нерви, защото ти сърцето ми разби.

Лошо е да губиш, но ти нищо не си изгубил...

спечели свойта свобода, нали я искаше сега...

 

Беше хубаво и може би истинско,

но сега за друго е време... на теб ти мина модата.

Ти кучка ме направи, но аз ти благодаря!

Хайде, радвай се на свойта свобода!!!

 

Ти прочетен вестник вече си,

ти изпята песен си, върви си!!!

И сама мога сила да си дам,

и сама мога да се раздам... на всеки друг, но не и на теб!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??