19.11.2008 г., 7:31 ч.

Не идвай 

  Поезия » Любовна
780 0 6
Не ме боли,
отдавна те забравих!
Не помня даже краткото ти име.
Дори и спомена за теб далече изоставих...
там някъде,
далече... в тъжното ми минало.

Не идвай вече даже и в съня ми.
Не искай пак да те обичам вечно.
Не казвай думи спиращи дъха ми
и после пак за теб да съм обречена!

                                                       MariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??