10.03.2007 г., 16:15 ч.

НЕ ИСКАМ 

  Поезия
1389 0 12
Не искай да се влюбвам в теб...
Страхувам се... Страхувам се от себе си!
От пулса на сърцето се страхувам.
Страхувам се от огъня, обхванал
неусетно дланите.
Страхувам се... Не мога да отблъсквам.
Не искай пак да те ранявам!
Не ми поднасяй цвете, както някога.
Не ме изпивай с този поглед - синия.
Защото знам, във миг ще "блъсна" разума
и мойте устни ще изгарят твоите.
Не искам да се влюбвам...

Не може миналото пак да се завръща!

© Василена Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??