Mar 10, 2007, 4:15 PM

НЕ ИСКАМ 

  Poetry
1391 0 12
Не искай да се влюбвам в теб...
Страхувам се... Страхувам се от себе си!
От пулса на сърцето се страхувам.
Страхувам се от огъня, обхванал
неусетно дланите.
Страхувам се... Не мога да отблъсквам.
Не искай пак да те ранявам!
Не ми поднасяй цвете, както някога.
Не ме изпивай с този поглед - синия.
Защото знам, във миг ще "блъсна" разума
и мойте устни ще изгарят твоите.
Не искам да се влюбвам...

Не може миналото пак да се завръща!

© Василена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??