6.03.2007 г., 2:00 ч.

не искам да се страхувам! 

  Поезия
543 0 0
страх ме е от толкова много неща... от болката, от самотата, от неочакваното, от непознатото, но най-много от това, да не те загубя! е, аз вече го направих и знам, че няма връщане назад!!! душата ми се къса на хиляди парчета от болка и от самота... върни се, моля те, не тръгвай, не искам повече да ме е страх!!!!!!!!

© Симона Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??