1.12.2023 г., 10:39 ч.

Не искам да те губя 

  Поезия » Любовна
139 0 0

Не искам да те губя

Не тръгвай! Остани поне и днес!
А утре продължи по своя път!
Имаш моя телефон, адрес!
Не е толкова голям светът!

От тебе част остана вътре в мен!
Лицето ти! Ръцете ти! Снагата!
От този миг със мен си всеки ден!
Във мислите! В сърцето и душата!

Не тръгвай! Тази вечер остани!
Последна нощ! Щом слънцето изгрее
не искам сбогом! Просто си тръгни!
Но образът ти в мене ще живее!

Решиш ли да си тръгнеш някой ден
добре дошла ще бъдеш! Ти го знаеш!
Това ще бъде щастие за мен!
Щастлив ще съм, ако го пожелаеш!

Не тръгвай! Остани със мен сега!
До тебе искам аз да се събудя
и да посрещнем първата зора!
Не и не! Не искам  да те губя!

30.11.2023 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??