17.07.2018 г., 1:03 ч.

Не искам да те пусна 

  Поезия » Любовна
816 3 6

Не се сърди,
не искам да те пусна!
Не ме кори,
не свивай строго устна!
Не ми мълчи,
от тишината ме боли,
недей плачи –
навън ще завали!
Кажи ми ти,
в очи ме погледни –
сърцето ти
е счупила, нали?
Подай ръка
и с мене повърви.
Дали така
по-малко ще кърви?
Не ме е страх,
че пропаст ни дели –
поне разбрах,
че нужен си ми ти!
Разбирам те,
нощта навън се спусна...
Намерих те,
не искам да те пусна!
Дете съм аз
и нещо ще пропусна,
изгубих се
и няма да те пусна!


21.07.2016 г., полунощ

© Таня Чардакова Всички права запазени

Стихотворението е публикувано за първи път в творческия ми Фейсбук "Dvekitki Karlovo" на 21.07.2016 г. в полунощ. Поздравявам всички, които носят своя Бог в сърцето си! https://www.youtube.com/watch?v=sza4rh1YzsM

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??