28.08.2008 г., 11:27 ч.

Не искам да те виждам вече! 

  Поезия » Любовна
1487 1 8
Не искам да те виждам вече!
Не искам да си спомням, че те има!
Бих искал да избягам надалече
и да забравя думата "любима".

Не ме залъгвай с думата "приятелство".
Ти не разбираш пълния и смисъл...
Не искам да получа нови удари!
Като че ли достатъчно понесох...

"Приятелство"-то е понятие,
което се обвързва с "вечност".
То е конкретно проявление
на думите "човечност" и на "честност"!

Опитах се да бъдеме приятели,
за да открия, че е невъзможно.
Доверието ни, веднъж разкъсано,
е зейнало между ни като пропаст...

© Иван Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??