25.09.2009 г., 1:08 ч.

... не искам да заспя 

  Поезия » Любовна
616 0 9

В такава нощ...

дори небето се намръщи

в очакване за топъл дъжд...

И виното във чашите искреше

намигайки ни неведнъж.

 

В такава нощ...

телата затанцуваха без срам

във ритъма на свободата.

И само двамата разбрахме,

че бяхме в нашия си храм.

 

В такава нощ...

дори звездите спяха,

не искайки да ни смутят.

Дори и вятърът притихна,

заслушан в този сладък грях.

 

В такава нощ...

без думи в тишината

се казаха най-важните неща.

Открила в себе си жената

за миг се върнах у "дома".

................................................

В такава нощ... не искам да заспя.

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??