13.07.2007 г., 9:08 ч.

Не искам фалш 

  Поезия
621 0 0

О, пак срещаш моята персона,
харесвам ти, желаеш ме, нали?
Не, моля те, не натискай клаксона,
с това да ме спечелиш - надали...


Аз съм малко странна,
запомни: не съм една от всичките подобни,
не ме интересува нищо материално,
нито пък количеството на твойте джобни...


Не ме интересува дали си звезда или дали си на ниво,
нито пък дали мотор или колело ти караш,
аз жадувам само за едно,
но с номерата си не ще ме прекараш...


С пари не се печели свясна жена,
печели се само глупост като празна дупка,
с престорена усмивка - фалшива душа,
и сърцето ти - спряло да тупка...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??