26.07.2005 г., 23:33 ч.

Не искам(JoannaVas&Cefules) 

  Поезия
746 0 2
- Не искам да се обличаш в дрехите
от бледи лунни отражения,
да се превъртат часовниците полудели.

- Не искам реките да текът неукротими
и да чертаят
необятната безпътност.

- Не искам думите ни никога да спират
и аромата на телата ни
да се прелива с този на отлитащото.

- Не искам, не искам да ни има,
извън прегръдките,
а те да ни разтварят в същност.

- Не искам да ни няма като мисъл.
и да се къса изтънял
конеца на светилника разпален ...

- Не искам,
не искам
защото твърде много съм те искал!

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовната ви лирика е много привлекателна!
  • малко сложно ми е да го усетя
    но общото чувство е едно такова сложно задълбено
Предложения
: ??:??