31.10.2013 г., 21:39 ч.

Не искам много 

  Поезия » Друга
452 0 0

Сърцето ми подсказа, че този ден

ще се случи нещо хубаво за мен.

Нещо, което ще ми помогне да се

сбъдне една моя мечта.

Една от многото, които тая в моята душа.

Не искам много, мъничко да е.

Но там да има радост, да има усмивки,

да има щастие, да има любов.

Станаха много неща. И все хубави.

Но сърцето ме подкрепя, а аз му вярвам.

Вярвам му така както слънцето грее над нашата земя.

Вярвам му така както луната осветява нощта.

Вярвам и на звездите.

Избрах една, най-красивата с надеждата

тя да сбъдне моята мечта.

Да ми донесе щастие и любов в моето сърце.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??