19.03.2007 г., 20:07 ч.

Не искам неонови сутрини! 

  Поезия
515 0 4
Не искам неонови сутрини,
и снощни накъсани кадри
в студеното празно легло.
Не искам горчиво кафе за закуска,
самотни разходки във парка
и в очите потънали кораби.
Не искам опушени вечери,
досадни хормони край мен
и пълни със мъка бутилки.
Не искам дни пред екрана,
отдавна прочетени книги не искам,
проспани предпролетни делници.
Искам да си тук…
В неонови сутрини
с горчиво кафе за закуска,
в опушени вечери,
в дни пред екрана
и отдавна прочетени книги,
както преди да заминеш….

© Адриана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??