Научи ли се да заспиваш нощем
когато всеки стон е път
когато те обгръща вятър
по мачтите на кръстопът...
... и давят мисли уморени
разкъсали небето ти на две
едната половина за звездите
а другата единствено за мен...
Научи ли се... думи закъснели
замръкнали на прага те мълвят
и други устни те целуват
и в други длани те градят...
и нощем сигурно е страшно
занитена по теб да те мълча
не искам нищо само те докосвам
а утре ще си тръгна с есента...
© Бехрин Всички права запазени