10.07.2019 г., 8:07 ч.  

Не искам нищо друго 

  Поезия » Любовна
600 0 5

Дали умират детските мечти
детето щом на възрастен превърне
жестокият, безмилостен Живот,
и в сивота денят си щом обгърне
на работата тежкият хомот,
пречупил не една и две съдби?

 

Отровно Времето преминало в лъжа
ако във паметта ни позволим да се промъкне
и гения превърне в идиот,
дали отново светлината ще помръкне
в очите ти, в които ражда се роса
и чувството на Самотата надделее?

 

В моментите на болката разкъсваща
ела при мен на пясъка по плажа
без капка угризения за старото,
което те принуди да намразиш
туй най-красивото, с което те дарих
със луда страст на влюбен и отдаден!

 

От тоз живот преминал като сън
Така опияняващо-омаен
запазих спомени, които днес ме мъчат
и на парчета пак сърцето ми разкъсват
не искам нищо друго...
Само Теб!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, че споделихте чувството ми Приятели!
  • Красиво и истинско!
  • Красиви чувства!
    Поздрав!
  • Вечния стремеж на човека да сподели любовта си със сродна душа. Поздрави, Ангел!
  • "Не искам нищо друго....Само теб" - в това е смисълът на живота и това е мисията ни ...да открием човека на който да можем да кажем тези думи. Поздрави за хубавия стих!
Предложения
: ??:??