17.10.2006 г., 17:30 ч.

не искам обич за отплата 

  Поезия
675 0 8
И плуват в мене спомени тревожно.
Здраво за гушата ме стиска самотата,
защото съм без теб, и влюбена, и болна,
но знаеш ли, не искам обич за отплата,

затова, че винаги до теб смирено съм вървяла
и съм те подкрепяла във тежки дни.
Не вярваш, но единствено така се чувствах
                                             цяла,
парченцата от мене залепил.

Не те виня, че реши да си отидеш,
подслонил в клепачите си тишината.
Ще те преживея. Силна съм, ще вишиш,
защото аз не искам обич за отплата.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??