11.06.2008 г., 9:56 ч.

Не искам такава горчива любов 

  Поезия » Любовна
1056 0 8

Нямаш право на тази лъжа
и да се скиташ с друго момиче.
Когато си с мен, аз пак съм сама,
ти за другата мислиш, нея обичаш.


Не искам такава горчива любов,
не искам сълзи, болка и рани.
Няма го вече мечтания зов,
няма и смях, само тъгата остана.


Всеки по пътя си свой да върви
и ако може, не се обръщай назад.
Зная, че дълго сърце ще боли,
но огън ще палиш, докато си млад.

© ТеОдОрА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??