11.01.2024 г., 18:45 ч.

Не кръст, а подарък 

  Поезия » Любовна
83 1 0

Не кръст, подарък е споделеният пламък.

 

Да можеш да се усмихнеш. Да трепнеш. Да стоплиш.

 

Да чуеш, че усмивката ти стопля.

 

Не огън, живец е съзвучието на мисли.

 

Да можеш да прегърнеш. Да затаиш дъх. Да притихнеш.

 

Не борба, смирение е бягащото време.

 

Да можеш да вярваш. Да обичаш. Да сияеш.

© Димитър Владимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??