22.07.2014 г., 23:24 ч.

Не ме напускай 

  Поезия » Любовна
578 0 0
 
 
Не ме напускай, никога не ме напускай,
дори когато свършим всички нерви и сълзи!
Не си отивай и ръката и не пускай,
дори когато от натиска ми те боли!
Не ме оставяй сам самичка в хладни нощи
от студ умирам без топлите ти ръце!
Дори когато не можеш да ме гледаш още
притискай ме силно до свойто сърце!
Не ме напускай! Никога не ме напускай,
Дори и да мразиш мен и мойте очи!...
Ще го преодолеем с много топли чувства,
защото и двамата знаем, че често от сладката обич... горчи... 

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??