27.10.2012 г., 20:25 ч.

Не ме обичай! 

  Поезия » Любовна
696 0 1

Толкова призраци идват.

Не издържам!

Рушат спокойствието, съвестта ми.

Грешна съм.

Пропадам.

Мира нямам! Разбираш ли?!

Мъка и сълзи донесох ти.

Лекувах любовта с лъжи.

А ти ми прости...

Прие, че греша и ранявам,

че усмивки и сълзи дарявам.

Обичаш ме ти с тяло,

обичаш ме с душа...

Как да позволя това, кажи ми

заслужавам ли любовта...?

© Мия Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??