6.02.2013 г., 17:25 ч.

Не ме обичай 

  Поезия
707 0 0

 

 

Недей да ме обичаш, моля те,
не ти е нужна като мен жена.
Аз изградена съм пламъци
и във жарта обичам да лежа.

 

Не ме заставяй пак да изгоря,
отдавна станала съм аз на пепел.
Не мога вече нищо да ти дам,
от устата ми не чува се и вопъл.

 

У мен отдавна бурята утихна,
младостта ми си отиде безвъзвратно.
Останах ни без разум, ни сърце,
защото себе си раздавах многократно...

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??