4.11.2007 г., 12:02 ч.

Не ме обричай 

  Поезия » Любовна
841 0 24

 

 

Не ме обричай в скучното си ежедневие.
Във делника ти неочаквано ще те връхлитам.
Разхвърлена в очите ти без срам и примирение,
в откраднат миг, по мъничко ще те обичам.


Не ме изричай в закъснели обещания.
(На думите аз никога не съм приличала.)
Животът ми е само прекомерно изпитание
и често бъркам чувствата със смисъла.


Не ме издигай в култ от възхищение.
(Аз дишам единствено в откраднати моменти).
Душата ми е низ от сладки вдъхновения,
а разумът е само поредна конкуренция!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??