8.08.2010 г., 19:09 ч.

Не ме остави 

  Поезия
501 0 0

Безшумно в нощта ми пак идваш,

въздишки от мене си взимаш,

ала щом се покаже денят -

смътен спомен, неясна тъга.

 

 Дълго гледаш лицето любимо

край мене - в нощта ми  пазител,

ала щом избледнеят звезди,

светове ни делят и се скри.

 

Но когато дохождаш, тропни ми

или дума едничка мълви ми,

с ръка от съня разтърси ме

и в прегръдка последна вземи ме.

 

© Ивелина Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??