12.10.2008 г., 16:59 ч.

Не ме оставяй сама 

  Поезия » Любовна
1300 1 1

Не ме оставяй сама

Искам те близо до мен,
когато се спусне нощта.
Макар от мрака пленен,
не пускай моята ръка.

Не избирай грешния път,
макар изглеждащ прекрасен.
За мен ти си мъжът.
А светът е тъй опасен...

Близо до мен остани,
посрещни и тази зора.
Чак после си тръгни,
но не ме оставяй сама.

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??