21.04.2009 г., 19:14 ч.

Не ме проклинай! 

  Поезия » Друга
598 0 1

                                                Не ме проклинай!

 

                                                            Не ме проклинай да обичам!
                                                            Да си единствен за мене в света,
                                                            да изгарям от погледи вричащи,
                                                            да съм нежна и безкрайно добра.

                                                            Не ме проклинай да очаквам!
                                                            Всеки ден да се будя до теб,
                                                            да ми даваш - от мен да не чакаш
                                                            да умирам в неистов копнеж.

                                                            Не ме проклинай да съм Нея!
                                                            Не искам повече да ме боли -
                                                            единствено за тебе да живея,
                                                            ... докато Господ ми е отредил!

                                                            Не ме проклинай!
                                                            Моля те... не ме!

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ох,как искам да ме прокълнеш, който и да си !
Предложения
: ??:??