20.10.2006 г., 15:02 ч.

Не ме вини 

  Поезия » Любовна
1772 2 19

Не ме вини. Не мога да съм друга.
Живота си дотук съм изживяла
по ред - любима, майка и съпруга.
На всекиго от себе си съм дала.
Не ме променяй. Няма да съм същата -
онази, във която си се влюбил,
която те усмихва, щом намръщен си
и те намира, щом си се изгубил.
Не ме ранявай. Не и ти. Сега
е времето на любовта, узряла
в изминали сезони. С есента
да я откъснем и запазим - цяла!

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??