4.10.2009 г., 21:30 ч.

Не ме вини 

  Поезия » Любовна
691 1 0

Не ме вини

 

Не ме упреквай, че понякога греша,

това е мое право - зная.

Ти казваш ми сега да замълча

и ето, че потъвам пак в безкрая.

 

Не ме вини, че съм жена сама,

която гони истината своя

такава е съдбата ми добра,

забравила на стъпките покоя.

 

Не ме съди, че търся любовта,

невидима така в света огромен.

Подай ми просто своята ръка

и всичко ще остане само спомен.

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??