23.02.2019 г., 16:34 ч.

Не ми бил 

  Поезия » Хумористична
281 1 7

Вятър зимен вее,

бяло брашно сее.

Тупа - лупа - тупа,

нивите затрупа.

 

Не ми бил ветреца,

най ми бил снежеца.

Тупа - лупа - тупа,

къщите затрупа.

 

Вятър брашно сее,

бяла песен пее.

Тупа - лупа - тупа,

зимна песен пее.

 

Не ми бил ветреца,

не ми бил снежеца.

Била мома Цеца,

де килим си тупа.

 

Тупа - лупа - тупа,

тупа - лупа - тупа.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??