7.11.2013 г., 23:22 ч.

Не ми ограбвайте душата 

  Поезия
335 0 0

Не ми грабвайте душата, 
аз искам волно да летя,

не ми крадете свободата,

тогава от любов ще се смиря.

 

Не искам на системата да служа,

не искам подаяния от злото,

не искам за греха да се омъжа,

желая във съюз да съм с доброто.

 

Аз искам смело да избирам
какъв да бъде моят път,

аз зная в бъдещето ще прозирам
та никога да не стоя на кръстопът.

 

Моралът да е жив и вечен,
а вярата да е непоклатима,
светът с надежда да е безконечен,

молитвата ни искренна до Бог да стига. 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??