5.11.2005 г., 20:55 ч.

Не мога да кажа сбогом 

  Поезия
1089 0 0

Тръгвам си с болка в сърцето,

безсилен да кажа дори и сбогом.

Остана ми да гледам как в моите очи се срутва небето,

и угасват звездите една по една,

не намерили любовта.

А часовника тиктака,

и не може той да чака,

да каже някой обичам те.

И не разбрал дали ти бе любовта,

макар сърцето ми да бъде празна мина,

с хиляди сълзи скрити в очите,

налага се!!!

И без да кажа сбогом,

пак ще си замина.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??