5.03.2008 г., 16:15 ч.

Не мога да те имам 

  Поезия
1123 0 18

 

 

 

Поисках те за себе си от страх,

че може утре от мен да си отидеш.

Страхлива бях и подла бях,

затуй, че исках само да те имам.

 

Кръщавах те с различни имена

и търсех те във сенките на дните,

но вместо с образа на пламенна жена,

в очите ми се криеше момиче.

 

Прелиствах се сезонно, непонятно.

От устните ти пиех, без да спирам.

И виках те, крещях след теб безгласно,

защото знаех, че не мога да те имам.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??